За нас – Пътна Помощ – Пловдив – АМ Тракия

Пътна Помощ – Пловдив – АМ Тракия

Пътна Помощ – Пловдив – АМ Тракия предлага Лицензирано денонощно обслужване. Очакваме Ви!

Пътна Помощ – Пловдив – АМ Тракия предлага за изпадналите в нужда на пътя,  денонощна професионална пътна помощ, сервиз, изтегляне и всякакъв вид асистенция.

Пътна Помощ – Пловдив – АМ Тракия има капацитет на товар до 6т. и шестима пътници.

Независимо дали сте аварирали на пътя или извън него, дали имате нужда от превоз, теглене, транспорт, ремонт или сервиз, с радост ще Ви придоставим услугите ни.

Разполагаме със съвременни инструменти, с които ще направим всичко възможно да отстранят повредата на автомобила Ви на място и  да можете да продължите пътуването си. Както и разполагаме с най-качествените консумативи -масло, вериги, гуми за обслужване на пътя. Освен това можем да Ви осигурим настаняване в хотел, предоставяне на заместващ автомобил, компетентна правна консултация.

За гражданите на Европа можем да сме полезни с репатриране на автомобили и предвижването им за първоначална регистрация в КАТ, както и с информация относно процедурата по регистрация.

В подкрема на индустриалния сектор на родината, предлагаме трайно сътрудничество и договорни цени за транспорт на индустриална техника и оборудване.

Ние сме правилния избор за Вас!

 

Пътна Помощ - Пловдив - АМ Тракия

Пътна Помощ – Пловдив

Вижте още:

Превоз

Пътна Помощ – Теглене

Транспорт

Превоз до КАТ – Пловдив

Сервиз

Намерете ни в Facebook:

Със съдействието на:e-firmi.combgvote.netwww.mashinite.com